sam. Déc 9th, 2023

Comment etre plus connu sur internet?

bons plans

Er is een opleving in mensen die TikTok views kopen om hun accounts te promoten.

Maar waarom?

Als je je merk online hebt op social media platforms zoals TikTok, dan draait het allemaal om autoriteit.

Dit betekent dat hoe meer echte betrokkenheid je hebt op dat platform, zoals views, hoe meer betrokkenheid je krijgt van nieuwe en potentiële volgers, wat automatisch je autoriteit zal opbouwen.

Echter, als je veel verschillende middelen hebt om uit te kiezen in de social media marketing industrie, hoe weet je dan welke de moeite waard zijn?

TikTok is een vrij geweldige social media app, en het is bewezen populair onder de jongere generatie tot nu toe.

Het is geweldig omdat het een van de weinige overgebleven social media platforms is waar het relatief gemakkelijk is om nog steeds een fatsoenlijke fanbase te kweken, zonder dat je er de hele dag aan hoeft te werken.

Op dit moment is het met apps als Instagram vrijwel onmogelijk om op te vallen en vooruit te komen met steeds wisselende algoritmes die de exposure van je content sterk beperken.

Als u ooit een van de middelen heeft geprobeerd die u kunt vinden in de social media-marketingindustrie, dan heeft u misschien gewoon gegoogled waar u naar moet zoeken en bent u op zoek gegaan naar de eerste op de lijst.

De resultaten? Veel nieuwe inzichten in uw content, waardoor uw account er wel een tijdje goed uitziet.

Het duurt echter niet lang voordat deze views weer wegvallen, of niet overeenkomen met je verlovingspercentage (je verlovingspercentage is de verhouding tussen het aantal volgers dat je moet zien en het aantal dat je leuk vindt).

Als je veel views hebt over je inhoud, maar niet veel volgers, zal dit er een beetje verdacht uitzien.

Het tegenovergestelde is echter ook waar. Je kunt veel volgers op je lijst hebben, maar als je niet zo veel mensen hebt die regelmatig met je inhoud omgaan, zal dit er ook uitzien alsof de volgers niet echt zijn.

Het draait allemaal om het vinden van die perfecte balans, en tegenwoordig kun je dit alleen bereiken als je opvattingen en volgers echt zijn.

Vertaal dit alles, en pas het toe op TikTok. Het zijn dezelfde principes, alleen een andere social media app. Je hebt je opvattingen en volgers nodig om te synchroniseren.

Anders zal het duidelijk zijn dat ze niet echt zijn.

Laten we eens kijken waarom het belangrijk is om echte views te kopen voor je TikTok groei – hoewel ze misschien wat meer kosten, zijn ze elke cent waard.

Waarom beschadigt het kopen van TikTok Views je merk?

Wanneer je je merk op social media accounts zoals TikTok hebt staan, hoe meer sociaal bewijs en autoriteit je hebt, hoe beter je merk het zal doen.

Social proof is een marketingtheorie die je helpt om autoriteit op te bouwen rond een dienst of product. In de wereld van TikTok kan dit meestal betekenen dat mensen TikTok views gaan kopen zeker https://volgers-kopen.nl/product/tiktok-views-kopen/ om hun social proof te vergroten.

De resultaten van social proof zijn meestal in staat om klanten voor zich te winnen, terwijl ze groeien om je merk en het aanbod ervan te vertrouwen. Dit wordt gedaan door hun verwachtingen van het product of de dienst te matchen op basis van wat ze zien via uw social media content.

Een van de beste manieren om sociaal bewijs te verzamelen voor uw merk is door gebruik te maken van uw bestaande community en hoe zij zich daarover voelen. Hoe meer deze community op organische wijze met uw product of dienst communiceert en deze onderschrijft, hoe meer nieuwe klanten die uw merk niet goed kennen, bereid zullen zijn om het uit te proberen.

Dit is duidelijk waarom engagement het belangrijkste onderdeel is van het ontwikkelen van social proof voor uw merk online. U wilt dat mensen uw content organisch bekijken en er opmerkingen op achterlaten die impliceren dat ze al in het product of de dienst geloven en daar een bewijs van zijn.

Natuurlijk zijn adverteerders en marketeers altijd op zoek naar dit soort engagement op berichten.

Wanneer ze op zoek zijn naar een potentiële merkambassadeur, willen ze geen valse standpunten zien die je hebt gekocht op je inhoud – dat ziet er misschien geweldig uit op een oppervlak, maar het is echt niets anders dan je publiek een valse indruk geven van je populariteit.

Vergeet niet dat het uw engagement is dat u maakt of breekt, niet hoeveel mensen u volgen. Dit betekent dat je die TikTok standpunten moet laten overeenkomen met al het andere. Anders zul je geen merken vinden die met je willen werken.

Natuurlijk, hoe meer views je hebt op je content die is gemaakt door echte mensen, hoe beter je content gaat kijken naar potentiële adverteerders.

Vergeet niet dat je nog steeds een laag aantal volgers kunt hebben, maar een echt hoog aantal views op je TikTok inhoud als je een uitstekende relatie hebt met de mensen die je al volgen.

Laisser un commentaire